info@oniris.rs
Ovaj inovativni proizvod od ONIRIS-a je izuzetno lagan za nameštanje u kućnom okruženju, a potrebno je samo nekoliko minuta.

Možete sami da napravite otisak zuba i do nekoliko puta, u slučaju da ste popravljali zube, menjali ih, ili imali neku stomatološku intervenciju. Takođe, ONIRIS može da se namešta u svim uslovima. Sa time ste zagarantovano dobili najkomforniji tretman, jer se potpuno usklađuje prema Vašim potrebama.KORISTITE ODGOVARAJUĆE POMAGALO (NPR. SUPENA KAŠIKA) DA ODRŽITE UREĐAJ POTPUNO POTOPLJENIM U VODI

Čuvajte uređaj u kutiji na temperaturi ispod 45°C.

Nakon svake upotrebe, očistite dentalnu protezu četkicom i pastom za zube. Zatim je isperite hladnom vodom i odložite u kutiju koju isto treba redovno održavati.

Oniris uređaj ima rok trajanja do oko 18 meseci,što ga čini najtrajnijim samonameštajućim uređajem protiv hrkanja i sleep apnee na tržištu. Njegov rok trajanja zavisi od nekoliko parametara kao što su kiselost vaše pljuvačke, kvalitet nege, učestalost korišćenja, itd.

Preuzmite Uputstvo o korišćenju u PDF formatu


Zaboravite na probleme sa hrkanjem za samo 125 €
Mogućnost plaćanja u 3 rate putem Banca Intesa platnih kartica.

Rok upotrebe je od 18 do 24 meseca, što oniris® čini najtrajnijim samonameštajućim uređajem protiv hrkanja na tržištu.

Rok upotrebe zavisi od nekoliko parametara kao što je kiselina vaše pljuvačke, kvalitet održavanja, učestalost korišćenja i sl.

Poručite odmah