'; } else { echo ''; } ?>
Email


ONIRIS DENTALNA PROTEZA JE REZULTAT VIŠE OD DESETOGODIŠNJEG NAUČNOG RADA I STRUČNOG ISKUSTVA INŽENJERA NAŠE LABORATORIJE

ONIRIS® je projektovan u Francuskoj laboratoriji koja se više od 10 godina bavi dizajniranjem sličnih uređaja po meri za sleep-apneu  i koja ima licencu od strane Francuske Zdravstvene Vlasti.

Ovakvo iskustvo, kao i rad sa više od hiljade zdravstvenih radnika (zubara, ORL specijalista, farmaceuta, pulmologa, its) su nam omogućili da kreiramo najbolji samoprilagođavajući uređaj po meri  Vaših zuba i koji smo uspeli da unapredimo u, bez sumnje, odličan medicinski uređaj protiv hrkanja i sleep apnee.

Danas sa više od 50,000 pacijenata koji koriste ONIRIS®, naša laboratorija je pozicionirana na mesto lidera u branši medicinskih sredstava za pomoć pri spavanju.

Naša prednost je u:

-          ONIRIS dentalna proteza protiv hrkanja I sleep apnee je dizajnirana od strane Francuske laboratorije specijalizovane u pravljenju uređaja već više od 10 godina!

-          Imamo već preko 50,000  zadovoljnih korisnika!

-          Imamo neprekidnu saradnju sa više od 2000 zdravstvenih profesionalaca!

-          Vodeća smo laboratorija u dentalnoj medicini sna.

 Francuski dizajn medicinskog kvalitetaKao ni jedan drugi uređaj slične namene proizvod na tržištu,ONIRIS® dentalna proteza je napravljena u skladu sa međunarodnim standardima kvaliteta medicinskih uređaja ISO13485.

To podrazumeva da je sam process proizvodnje morao biti sertifikovan od strane nezavisnog tela, koje vrši sertifikaciju bezbednosti i kvaliteta medicinskih proizvoda.

Dodatno, za razliku od bilo kog drugog uređaja protiv hrkanja, ONIRIS poseduje CE sertfikat za prilagodljive biomedicinske materijale koji se koriste, a koji su sertifikovani od strane FDA udruženja u SAD, i poseduje garanciju BPA, tj. da ne sadrži silikone, metale i lateks kako bi se obezbedila maksimalna i dugotrajna bezbednost korisnika. Stoga, do sada nismo evidentirali nikakav rizik od alergija ili neprijatnog osećaja tokom korišćenja.