Email

KLINIKE

EliksirMedical

CENTAR ELIKSIR je osnovan 2013. godine u Beogradu sa željom i namerom da klijentima omogući kupovinu i iznajmljivanje najkvalitetnije i najpouzdanije medicinske opreme i pomagala na teritoriji Srbije. Organizovani smo tako da smo dostupni 24h dnevno. Registrovani smo za uvoz, distribuciju i transport medicinske opreme i sredstava i trudimo se da konstantno dopunjujemo svoj asortiman najinovativnijim prozivodima na domaćem tržištu.

www.eliksirmedical.rs

EliksirMedical

NašaPoliklinika

NAŠA POLIKLINIKA DR. RODOLJUB RISTIĆ se nalazi u samom centru Beograda. Zaslugom dr Rodoljuba Ristića, koji je osnovao kardiološku praksu 1991. godine i požrtvovanom timu lekara, ordinacija je tokom proteklih trideset godina izrasla u renomiranu kliniku, specijalizovanu za srce i krvne sudove. O kvalitetu medicinskih usluga Naše Poliklinike dovoljno govori podatak da je od njenog osnivanja u njoj pregledano preko 250.000 pacijenata. Poliklinika se nalazi u objektu specijalno rekonstruisanom za potrebe pružanja medicinskih usluga, opremljena je savremenom medicinskom opremom pomoću koje je moguće obaviti ne samo kompletna ispitivanja vezana za oboljenja srca i krvnih sudova, već i ostale preglede iz oblasti endokrinologije, gastroenterologije, neurologije, hematologije, nefrologije, reumatologije, pulmologije, dermatologije, alergologije, ortopedije, psihijatrije, urologije i otorinolaringologije.

www.nasapoliklinika.rs

Naša Poliklinika

EuroSleep

EUROSLEEP je specijalizovana ustanova za kompletno (funkcionalno) ispitivanje, dijagnostiku, konzervativno i hirurško lečenje otorinolaringoloških (ORL) oboljenja. Jedan od problema o kojem se nerado, retko i malo razgovara izvan stručnih krugova, a koji se takođe sa uspehom otklanja u ovoj ustanovi internacionalnog karaktera, jeste i ronhopatija, odnosno hrkanje sa pauzama u disanju koje dovodi do smanjene koncentracije kiseonika u krvi, izaziva pojavu kratkih perioda buđenja čime se remeti san, a sve to uzrokuje dnevnu pospanost i hronični, iscrpljujući zamor.

www.eurosleep.co.rs

EuroSleep

DrJaric

DR JARIC lekarska ordinacija, koju vodi doktorica Dušica Jarić, specijalista za plućne bolesti, obuhvata i savetovalište za astmu i alergijske bolesti disajnih puteva. Lekarska ordinacija “dr Jarić” pruža mogućnost dijagnostike opstruktivne apnee tj poremećaja disajnja u snu sa epizodama prestanka disanja dužim od 10 sekundi , primenom metode respiratorne poligrafije I polisomnografija. Poremećeji disanja u snu su česti, skoro isto toliko koliko je često obolevanje od šećerne bolest ili astme. Nažalost nedijanostikovan I nelečen poremećaj disanja u snu sa čestim epizodama prestanka disanja uzrok je čestih saobraćajnih udesa, ali i nastanka drugih bolesti kao što je povišen krvni pritisak, srčana slabost, moždani udar i sl.

www.drjaric.rs

Dr Jarić

AspectaMedica

APECTA MEDICA je stvorena sa idejom da se godine kliničkog iskustva iz maksilofacijalne hirurgije, prenesu u jedno drugačije, savremenije i lepše okruženje, na zadovoljstvo pacijenata.Dugogodišnje kliničko iskustvo Vam daje garanciju da će Vaš zdravstveni problem biti lečen od strane i pod nadzorom stručnjaka. Pomoćićemo Vam da se i osećate bolje tako što ćemo Vam sačuvati ili vratiti mladoliki izgled upotrebom najsavremenijih metoda i najkvalitetnijih materijala. Posetite nas.

www.aspectamedica.com

Aspecta Medica