info@oniris.rs
Da biste izvršili kupovinu putem sajta www.oniris.rs procedura je veoma jednostavna. Izaberite artikle koje želite i sledite link - korpa. Unesite Vaše lične podatke i pošaljite nam porudžbinu. Bićete kontaktirani u najkraćem mogućem roku u vezi dogovora oko isporuke.

Izjava o konverziji

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD).
Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije.
Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat.
Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.
Hvala Vam na razumevanju.

NAČINI PLAĆANJA PUTEM SAJTA:

1. Platnom karticom putem Interneta - ukoliko imate internet pristup svom tekućem računu. Porudžbinu možete platiti karticama koje podržavaju plaćanje preko Interneta, a to su: VISA, MasterCard, Maestro i American Express platne kartice.
 
U slučaju povraćaja sredstava Kupcu koji je robu platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, IZODOM je u obavezi da povraćaj izvrši isključivo preko VISA, MasterCard, Maestro, American Express, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava isključivo na račun korisnika kartice.
Kupac ne može ni u kom slučaju, ni pod kojim uslovima, zahtevati povraćaj sredstava u gotovini za transakciju izvršenu korišćenjem neke od platnih kartica.
 
2. Preko računa - Svoju narudžbinu možete platiti direktnom uplatom na IZODOM 2000 SCG doo račun  1600000000344344-94 kod Banca Intesa ad Beograd. Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci ili putem interneta, ukoliko imate internet pristup svom tekućem računu. 
U slučaju plaćanja iz inostranstva narudžbinu možete platiti direktnom uplatom na IZODOM 200 SCG doo devizni račun 160005010025216091 kod Banca Intesa ad Beograd.

Povraćaj sredstava se i u ovom slučaju vrši uplatom na tekući račun kupca.

Cene uređaja na sajtu ONIRIS iskazane su u dinarima pri čemu je PDV uračunat u cenu.

NAČIN ISPORUKE

Isporuka uređaja vrši se na Vašoj adresi u periodu do 10 radnih dana, za bilo koje mesto u Srbiji (uključujući Kosovo), Crnoj Gori ili Bosni i Hercegovini. Rok isporuke je promenljiv u zavisnosti od toga da li je naručeni proizvod trenutno dostupan ili ste potvrdu o online kupovini dobili u toku vikenda ili državnih praznika. Kurirska služba vrši dostavu u naše ime unošenjem uređaja u stambeni objekat, a prema uslovima koje ste Vi odredili (adresa isporuke, dostupnost i način plaćanja). Cena dostave je uključena u cenu.

Kupac je u obavezi da prilikom preuzimanja uređaja proveri eventualna oštećenja, odnosno da odbije preuzimanje pošiljke na kojoj su vidljiva spoljna oštećenja. Takođe, prilikom preuzimanja pošiljke, kupac je dužan da potpiše otpremnicu (dostavnicu) koja predstavlja potvrdu o preuzimanju.

Ako imate pitanja ili želju da proverite gde se nalazi Vaša pošiljka ili imate reklamacije na dostavu obratite nam na sledeći način:
PROVERA STATUSA POŠILJKE - U okviru polja – Prati svoju isporuku – unošenjem broja Vaše pošiljke možete u svakom trenutku proveriti njen status unošenjem broja Vašeg paketa. 

U slučaju povraćaja sredstava Kupcu koji je robu platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, IZODOM je u obavezi da povraćaj izvrši isključivo preko VISA, MasterCard, Maestro, American Express ili drugih elektronskih metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava isključivo na račun korisnika kartice.

Kupac ne može ni u kom slučaju, ni pod kojim uslovima, zahtevati povraćaj sredstava u gotovini za transakciju izvršenu korišćenjem neke od platnih kartica ili plaćanjem na tekući račun Prodavca.

Zaboravite na probleme sa hrkanjem za samo 125 €
Mogućnost plaćanja u 3 rate putem Banca Intesa platnih kartica.

Rok upotrebe je od 18 do 24 meseca, što oniris® čini najtrajnijim samonameštajućim uređajem protiv hrkanja na tržištu.

Rok upotrebe zavisi od nekoliko parametara kao što je kiselina vaše pljuvačke, kvalitet održavanja, učestalost korišćenja i sl.

Poručite odmah