Oniris: efikasnost i komfort u poređenju sa drugim po meri pravljenim uređajima

24.07.2019. | 11:38
Oniris: efikasnost i komfort u poređenju sa drugim po meri pravljenim uređajima


Upravo smo videli da je unapređena dentalna proteza najefikasniji uređaj u borbi sa hrkanjem i sleep-apneom. Takođe, ovo su najpriznatiji tretmani u borbi sa ovim medicinskim pojavama.

Postoje dva tipa dentalnih proteza: po-meri pravljena proteza od strane zubara i samo-nameštajuća proteza u koje spada Oniris.
Proteze pravljene po meri su veoma efikasne i udobne, nalažu savršeno na zube i mogu da potraju i nekoliko godina. Naša laboratorija je tokom iskustva od 10 godina, takođe specijalizovala u pravljenju ovih proteza.

Ipak, problem sa protezama koji se prave po meri je što su veoma skupe: cena može dostići i 1000 € !!!
Zbog toga smo mi dizajnirali Oniris, korišćenjem našeg isksutva i stručnosti: samo-nameštajuća proteza, pristupačna je svima, a po efikasnosti i komforom jednaka je protezama pravljenim po meri.

Ipak, nisu sve samo-nameštajuće proteze istog kvaliteta. Neke Vam ne dozvoljavaju otvaranje usta tokom noći. Druge ne mogu da se nameštaju prema Vašim ustima i zubima, ili ne omogućavaju pravilan otisak zuba i pravilno naleganje zuba u protezu. Time, te proteze postaju neefikasne i neprijatne za nošenje.
Ovo nije slučaj sa ONIRIS®!

Zahvaljujući svojoj posebnoj tehnologiji koja je unapređivana kroz nove patente, zubni otisak apsolutno odgovara vašim zubima i vilicama, te je postavljanje proteze u Vaša usta milimetarski tačno. Time sama proteza se savršeno uklapa u Vašim ustima, i postiže se mogućnost pravilnog i slobodnog kretanja vilica tokom spavanja. Samim tim ONIRIS® proteza je efikasna i udobna za korišćenje.
Mnogi korisnici se na ONIRIS protezu naviknu već nakon prve noći upotrebe.